Opfrisworkshop Nederlandse taal

De huidige generatie professionals en managers (25 tot 50 jaar) beheerst ondanks een hoge opleiding het Nederlands vaak onvoldoende. De oorzaak is dat het onderwijs van de Nederlandse taal zowel op basisscholen als in het voortgezet onderwijs decennialang onder de maat is geweest. Deze workshop draagt bij aan het snel inlopen van de achterstand. Dat is nodig, want slecht taalgebruik doet afbreuk aan het imago van zorgvuldigheid en betrouwbaarheid dat elke organisatie wil uitstralen.

Formule
Deze compacte workshop duurt vier uur en telt acht korte spelling- en grammaticalessen met oefeningen. De lessen zijn toegespitst op taalkwesties waarmee de deelnemers in hun dagelijkse werk moeite hebben. Deze keuzes hebben zij vooraf in overleg gemaakt. Lesstof en oefeningen van de workshop zijn afgestemd op het jargon in de sector van de opdrachtgever.

Zuinig met werktijd
De deelnemers zijn niet meer werktijd kwijt dan de vier uur die de workshop duurt. Reistijd wordt voorkomen doordat de workshop bij de opdrachtgever aan huis kan worden geven. Het afsluitende examen wordt thuis online afgelegd. 

Groepen en inschrijven
De beste resultaten worden behaald met klassen van twintig tot dertig mensen die in groepjes van vier of vijf samenwerken. Tot nu toe waren deze klassen samengesteld uit medewerkers van één bedrijf. Het is mogelijk om groepen medewerkers van verschillende organisaties te bundelen tot één klas.

Meer weten?
Stuur ons een mailtje met uw vraag en wij nemen snel contact met u op.